image
 |  11 20 Березня 2023 | 08:28

Порушення у центрі Луцька: муніципали знову виграли суд

14 березня 2023 року Восьмим апеляційним адміністративним судом було задоволено апеляційну скаргу Департаменту муніципальної варти та скасовано рішення Ківерцівського районного суду Волинської області у справі №158/2959/22 про визнання неправомірною та скасування постанови про адміністративне правопорушення, щодо порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, яке було зафіксовано в режимі фотозйомки, а постанову винесену інспектором з паркування залишено без змін.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради, - пише ВолиньUA.

Пунктом 15.9. «и» ПДР України заборонено зупинку транспортного засобу ближче 10 метрів від виїзду з прилеглої території та безпосередньо в місці виїзду, що не було враховано позивачем.

За дане правопорушення передбачена адміністративна відповідальність згідно ч. 3 ст. 122 КУпАП, штраф у сумі 680 грн.

Зазначаємо, що відповідно до ст. 265-4 КУпАП розміщення транспортного засобу ближче 10 метрів від виїзду з прилеглих території та безпосередньо в місці виїзду є таким, що суттєво перешкоджає дорожньому руху або створює загрозу безпеці руху. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали інспектують двори (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити