image
 |  142 30 Грудня 2023 | 19:52

Порушникам комендантської години на Новий рік можуть влаштувати зустріч із ТЦК, — поліція

Заступник начальника департаменту превентивної діяльності Нацполіції Анатолій Серединський заявив, що в новорічну ніч правопорядок забезпечуватимуть близько 30 тисяч правоохоронців. Порушників обмежень доставлятимуть до райвідділів, - пишуть Економічні новини.

Під час новорічної ночі комендантську годину в Києві та інших регіонах країни скасовувати не будуть, а на порушників можуть чекати наслідки. Про це заявив заступник начальника департаменту превентивної діяльності Нацполіції Анатолій Серединський в ефірі телемарафону.

За його словами, на час свят співробітники правоохоронних органів планують посилити заходи безпеки по всій Україні і вони стосуються масового перебування громадян у громадських місцях, що є потенційним ризиком.

Також поліцейський нагадав українцям про те, що в країні заборонено використовувати будь-які піротехнічні вироби і порушники можуть зіткнутися з наслідками.

“Близько 30 тисяч правоохоронців забезпечуватиме правопорядок у новорічну ніч. Що стосується піротехніки — у нас є адміністративна відповідальність, а також кримінальна відповідальність у форматі хуліганських дій”, — заявив Анатолій Серединський.

Рівень відповідальності залежатиме від кваліфікації та збитків, які буде завдано відповідальності.

Не варто забувати також про те, що в Україні діє комендантська година через повномасштабне вторгнення. Тих громадян, які вирішать порушити обмеження, буде відвезено до районних відділень поліції, де співробітники органів з’ясовуватимуть причини такої поведінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу росіяни втратили 750 вояків та 16 танків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити