image
 |  2 25 Липня 2019 | 15:41

Поряд з церквою МП у Луцьку – стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Поряд з церквою УПЦ МП, що знаходиться на проспекті Соборності поблизу гіпермаркету «Там-Там», знаходиться стихійне сміттєзвалище.

Про це у facebook написав голова Луцької міської «Свободи», депутат міської ради Микола Федік.

«Волею примхливої передвиборчої долі мені та моїй команді "пощастило" виявити стихійне сміттєзвалище, облаштоване за кілька метрів від церкви Всіх святих по вулиці Соборності. На узбіччі зовні затишної зеленої алеї валяється цілий набір пляшок різного розміру та походження, пластикові стаканчики, пакети, папір і ще купа предметів людських рук. Цей малоприємний пейзаж доповнюють чагарники та бур'яни. А за сотню метрів знаходиться гіпермаркет Там-Там. Впевнений, що таких місць у Луцьку немало. На жаль - це наслідок низького рівня культури деяких жителів міста. Буду звертатися як депутат Луцької міськради до комунальників та вимагати навести лад на вказаній території», - зазначає обранець громади.

Читайте також: У Луцьку нахаба викидає сміття просто з вікна квартири (ФОТО)

Додамо, що муніципали Луцька намагаються воювати з сміттєзвалищами, однак з незрозумілих причин цей осередок сміття вони не змогли виявити, як і луцькі комунальники. Можливо тому, що сміття перебуває під захистом чагарників, які виросли поряд з будівництвом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити