image
 |  29 28 Липня 2020 | 19:29

Посадовиця Держстатистики на Волині приховала майна на мільйон гривень

Посадовицю Головного управління статистики у Волинській області підозрюють у приховуванні майна вартістю майже 1 мільйон гривень.

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області слідчі Слідчого управління ГУ НП в області повідомили посадовиці Головного управління статистики у Волинській області про підозру у в поданні завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (ст. 366-1 КК України). 

Слідчі вважають, що чиновниця, обіймаючи посаду державної служби категорії "Б", двічі, подаючи декларації за 2018 та 2019 роки, приховала інформацію про наявність у неї житлового будинку, побудованого, але не прийнятого в експлуатацію, вартістю майже 1 млн грн. 

Триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судитимуть львів'янина, який пропонував волинському слідчому 1500 доларів

👉Зауважимо, що санкцією ст. 366-1 КК України за подання суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачено покарання до двох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити