image
 |  4 2 Червня 2019 | 13:02

Посеред білого дня: луцьке підприємство спіймали «на гарячому» (ФОТО)

На гарячу лінію «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти надійшло звернення від небайдужих лучан щодо можливого несанкціонованого зливу нечистот на території міста.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної врати ЛМР.

Інспекторами відділу «Група швидкого реагування» було здійснено оперативний виїзд за вказаною у зверненні адресою та встановлено, що по вул. Зв’язківців, 5, працівниками АТП 10701 було здійснено скид стічної води від миття транспортних засобів, що перебувають на балансі вищевказаного АТП, безпосередньо на зелені насадження, що, в свою чергу, спричинило забруднення навколишнього середовища та порушення п.п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька. На відповідальну особу, а саме начальника відділу паливно-енергетичних ресурсів, було складено адміністративний протокол за ст.152 КУпАП.

Читайте також: Мумія у квартирі: сусіди прокоментували, як не помічали зникнення волинянина

Додатково інформуємо, що стічні води від миття транспортних засобів, як правило, містять в собі миючі синтетичні засоби, нафтові залишки, солі, мастильні речовини, бруд та пісок, а тому у відповідності до чинного законодавства, повинні зливатися у каналізаційну мережу, попередньо пройшовши очищення та нейтралізацію вмісту забруднюючих речовин в місцевих очисних установках.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити