image
 |  11 10 Червня 2020 | 08:16

Посилення карантину: у двох районах Волині знову встановлюють карантинні пости

На Волині посилюють протиепідемічні заходи у Ратнівському та Ківерцівському районах.

Відповідне рішення прийняла 9 червня обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - інформує Суспільне Волинь.

Згідно рішення комісії, карантинні пости встановлять на в’їздах та виїздах з села Річиця Ратнівського району, міста Ківерці та селища Олика Ківерцівського району. 

Окрім того, комісія вирішила скасувати перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, міському, регіональному та дальньому). 

"Фактично, ми не переходимо до наступного послаблення карантину. Діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях – теж під забороною. Залишається працювати громадський транспорт та магазини, але з суворим дотриманням карантинних протиепідемічних вимог", - розповіла заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До «випадкових гостей» Погуляйка знову пpийдуть волинські патpіоти

Нагадаємо, за останні кілька днів на території області виявили кілька нових спалахів коронавірусу. Через збільшення кількості недужих на COVID-19 Волинь відзавтра не може перейти на наступний етап карантинних послаблень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити