image
 |  0 28 Серпня 2018 | 10:41

Посмертне звернення Маккейна: політик розкритикував Трампа

Американський політик Джон Маккейн у останньому зверненні закликав американців "не ховатися за стінами" та розкритикував політику президента США Дональда Трампа.
У зверненні Маккейна наголошується, що американський народ є "нацією ідеалів, а не крові та ґрунту", повідомляє BBC.
"Ми допомогли визволити більше людей від тиранії та бідності, ніж коли-небудь в історії. Ми послаблюємо нашу велич, коли плутаємо наш патріотизм з міжплемінною ворожнечею, що посіяла обурення та ненависть і насильство у всіх куточках земної кулі", – написав сенатор.

"Ми послаблюємо її (велич США), коли ховаємось за стінами, а не руйнуємо їх, коли ми сумніваємося в силі наших ідеалів, замість того, щоб довірити їм бути великою силою для змін, якою вони завжди були", – додав Маккейн.
Політик також закликав американців не впадати у відчай через труднощі в країні.
"Ми ніколи не здаємося, ми не ховаємося від історії, ми творимо історію", – наголошується в останньому зверненні сенатора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трампа не запросили на похорон сенатора Маккейна


Екс-керівник передвиборчої кампанії Маккейна Рік Девіс оприлюднив ці слова та повідомив, що на церемонії прощання з сенатором 1 вересня виступатимуть екс-президент Барак Обама, який був суперником Маккейна на президентських виборах 2008 року, та екс-президент Джордж Буш-молодший, який був суперником сенатора на праймеріз республіканців 2000 року.
При цьому Трамп, за словами Девіса, не відвідає церемонію прощання. Чинну адміністрацію представлятиме віце-президент Майкл Пенс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити