image
 |  11 21 Грудня 2019 | 17:42

Постійні затори: лучани невдоволені реконструкцією світлофорів у місті

Лучани невдоволені організацією руху автомобілів після реконструкції світлофорів у місті.

Про проблему пише Igor Korets у соцмережі facebook.

"Напевно більшість луцьких водіїв звернули увагу і відчули на собі ситуацію з проблемою проїзду перехрестя біля автозаводу .

Постійні "пробки" на спуску з мосту в напрямку до центру відносно нове явище. І причина цього явища банальна- після реконструкції світлофорів на цьому перехресті, їх просто неправильно налаштували. Світлофори налаштовані так, що зелене світло по головній магістралі, вул. Рівненські, горить всього 24 с. а потім 50 с. червоне. Крім того там на першій полосі зупинка громадського транспорту. Цього часу мало, щоб пропустити весь потік транспорту.

Нововведення якраз ці 50 с., які розділені на два етапи - виїзд з вулиці Авторемонтної спочатку вправо 25 с , потім вліво 25с.

От через це розділення і утворюється ця проблема. Яскравим підтвердженням цього є ідентичне перехрестя з тим самим потоком авто через 200м. на Київському майдані. Там немає проблем взагалі, бо час розділений порівну- половина на проїзд Рівненською, половина на виїзд з Задворецької. Подібна ситуація і на перехресті Шопена і Волі.

Тому пропоную міській владі просте рішення проблеми- переналаштуйте світлофори в цьому місці точно так само як на слідуючому перехресті", - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити