image
 |  0 27 Лютого 2019 | 17:52

Постраждалі в аварії не задоволені вироком Зайцевій і Дронову

Постраждалі під час харківської аварії вимагатимуть притягнути до відповідальності експертів та слідчого у цій справі.

Вони хочуть отримати правову оцінку тяганини з результатами експертизи на опіати в аналізах Олени Зайцевої, розповіла їх адвокат Лариса Матвеєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мій брат – п’яний вбивця», – родич винуватця смертельної ДТП неподалік Луцька

"Чи задоволені ми вироком? Якщо говорити про термін, то, так, бо це максимальне покарання, передбачене санкцією статті. У частині доказів провини Геннадія Дронова, думаю, найближчим часом почуємо позицію його захисників, які подадуть апеляцію. Далі будемо домагатися притягнення до відповідальності експертів, в першу чергу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи. Так само не забудемо своєю увагою і дії слідчих, Волкова в першу чергу. Що втручається в роботу наркологів, "забуває" передавати документи на експертизу і не здатним знайти півроку нарколога Олену Федірко при наявності можливості їй просто зателефонувати. Всьому цьому повинна бути дана правова оцінка", - розповіла Матвеєва.

Обоє обвинувачений у масштабній аварії Олена Зайцева та Геннадій Дронов отримали по 10 років за ґратами із позбавленням права 3 роки кермувати транспортними засобами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити