image
 |  0 3 Червня 2023 | 08:23

Потребує допомоги: волинянин втратив руку та селезінку через ДТП

На автодорозі сполученням Київ – Ковель – Ягодин у селі Воля Ковельська вантажівка збила велосипедиста. Наразі 33-річний чоловік перебуває в реанімації та потребує допомоги.

Про це повідомила у фейсбуці його племінниця Мар'яна Колодка.

Нагадаємо, автопригода трапилася у вівторок, 30 травня. 46-річний житель Ковельського району на вантажівці «Вольво» наїхав на велосипедиста, 33-річного місцевого жителя.

«Звертаюся до всіх небайдужих, я вибачаюся і ніколи не думала, що буду писати такий пост, мій рідний дядько потрапив в ДТП (переїхала вантажівка ліву сторону задніми колесами) і знаходиться в край тяжкому стані в реанімації», – йдеться в дописі.

Прогнозів на життя не дають, кожного дня потрібні гроші, щоб його врятувати.

«Він вже залишився без лівої руки, видалили селізінку, ліва легеня не працює, знаходиться під штучним диханням і під всіма можливими апаратами, органи не працюють, перелом шийного хребта, ребра всі переламомані, людина при памʼяті, розуміє все, що з ним відбувається. Йому всього 33 роки», – додає дівчина.

Допомогти чоловіку можна за посиланням.

Або за реквізитами

Моно

4441114461730267 Колодка Мар’яна

Приват

5168757391018746 Колодка Ольга

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навіки 32: розповіли про волинянку, яка загинула під час обстрілу Києва

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити