image
 |  0 22 Вересня 2021 | 13:14

Потрібно дати шанс, можливо людина ще виправиться, - депутат про ситуацію в апараті Волинської облради

Я не називав прізвища, бо хочу дати шанс людині - можливо, вона виправиться.

Про це під час ефіру у програмі "Прайм-Тайм" заявив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Анатолій Вітів, коментуючи свій виступ з критикою діяльності апарату ради.

"Я з трибуни не називав прізвища. Бо хочу дати людині шанс. Кожній людині потрібно давати шанс. Може, це його помилка. Може недопрацювання. А може - це свідомість. Життя покаже як воно буде. Якщо поступу не буде, ми будемо діяти більш адекватно. Але шанс треба дати, може людина виправиться.

Я такі речі говорив неодноразово. Представники апарату облради в курсі. Але вони певно виділяли кошти в ручному режимі на програму висвітлення діяльності облради. Я пройшов три каденції обласної ради. За жодної такої ситуації не було. Головне, що гроші є. А розпорядитися ними не можуть. Висвітлення роботи депутатів - це не піар, а прозорість у роботі. Закритість обласної ради і непублічність - дуже поганий симптом. Має бути можливість висловити різні точки зору, подискутувати. Суспільство має знати логіку дій і вчинків депутатів", - зазначив Анатолій Вітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький підшипниковий завод планує нове будівництво

Нагадаємо, що під час позачергової сесії Волинської облради депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів заявив, що дехто в апараті Волинської облради загрався в політику і забув про свої прямі обов'язки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити