image
 |  176 13 Травня 2019 | 17:37

Потрібно знати й уміти висловити, чому йдеш на службу в патрульну поліцію, - Іван Пікун

В УПП у Волинській області сьогодні відбулась чергова співбесіда кандидатів на службу з членами поліцейської комісії. Вони пройшли всі попередні етапи: тестування, військову лікарську комісію, склали нормативи з фізичної підготовки тощо. 

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Волинської області.

Нині відповідали на запитання комісії, яка прийматиме рішення, чи відправляти кандидатів на навчання в Академію патрульної поліції, чи гідні вони нести звання поліцейського.

Представник комісії від громадськості, адвокат Іван Пікун найперше звертає увагу, чи «підкований» кандидат в законодавстві.

«Людина має знати Закон про Національну поліцію, на загальному рівні знати Кодекс про адміністративні правопорушення. Адже якщо пройшла всі попередні етапи і дійшла до співбесіди, отже, це вже певний рівень», - каже Іван Пікун.

Адвокат додає, що час від часу зустрічає на вулицях тих, з ким спілкувався на співбесідах, адже працює в комісії вже другий рік.

«Я задоволений роботою тих, кого ми відбираємо, слідкую за їхньою службою, не було такого, щоб мені говорили, мовляв, кого це ви відібрали», - каже він.
«Під час співбесіди з поліцейською комісією кандидат має чітко озвучити, чому йде в патрульну поліцію, висловити свою мету. Вже після того ми приймаємо рішення», - резюмує Іван Пікун.

Анкета кандидата тут

Рекомендуємо охочим детально ознайомитись з інформацією про службу на сайті: http://my.patrol.police.gov.ua/

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити