image
 |  4 8 Листопада 2017 | 13:02

Повернення 14-ї бригади до Володимира-Волинського вшанує все місто

Урочистим маршем, святковим концертом та нагородами вшанують у Володимирі-Волинському 14-ту бригаду, котра повернулася зі сходу, аби особовий склад зміг перепочити після 3-х років оборони нашої країни.

Про це інформує наш власкор.

О 8.30 військовослужбовці від плацу бригади вирушать колоною по вулиці Ковельській до центральної міської площі, де відбудеться шикування особового складу бригади та урочистий марш. Згодом у районному будинку культури пройде святковий концерт та нагородження воїнів за мужність, героїзм та особисті досягнення у справі захисту України.

«Запрошуємо усіх містян долучитись до вшанування та привітання наших захисників. Висловити повагу до військовослужбовців, які не шкодуючи свого життя і здоров’я, стали на захист територіальної цілісності держави, нам, жителям міста, у якому дислокується 14 бригада, дуже просто – вийти на вулицю назустріч колоні, вручити солдату букет осінніх квітів, прийти з національною символікою на урочистий марш наших героїв або ж підтримати щирими оплесками кращих воїнів під час вручення їм заслужених нагород. Вони воювали за нас – зустрінемо їх гідно!», - йдеться в оголошенні про захід.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити