image
 |  2 20 Травня 2019 | 18:17

Повідомили, коли подорожчає проїзд у луцьких тролейбусах

Вартість проїзду у тролейбусах Луцька зросте не раніше липня цього року. Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц.

Як відомо, луцька влада має намір підвищити вартість проїзду у електротранспорті міста з 3 до 4 гривень. Директор Луцького підприємства електротранспорту заявив, що зростання тарифу відбудеться, хоча точні терміни ще невідомі.

"Зараз тариф проходить перевірку по регуляторним актам. Зростання вартості до 4 гривень, з великою ймовірністю, відбудеться. Але не раніше липня цього року. А може і пізніше. Зростання на одну гривню принесе підприємству 0,5 млн гривень доходів щомісяця. Хоча цієї суми явно мало для розвитку ЛПЕ. У нас з 1 січня електрика коштує вже 3 гривні за кіловат. А ще минулого року починали з ціною 2,37 гривень. Крім того, ми мусимо платити за електрику наперед - до 25 числа поточного місяця за наступний місяць", - відзначив Володимир Пуц.

Читайте також: Показали світлини поліцейського відділку у Луцьку 30-х років

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити