image
 |  0 18 Серпня 2020 | 22:24

Повідомили, коли розпочнуть роботу над бюджетом «великого Луцька»

Роботи над бюджетом нової Луцької міської територіальної громади у складі нинішніх Жидичинської, Княгининівської та Заборольської ОТГ.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповіла директорка Департаменту фінансів та бюджету Луцької міськради Лілія Єлова.

«Вчора ми отримали лист з Мінфіну про особливості формування бюджету у 2021 році. Там є приблизні дані щодо макроекономічних показників та тенденцій. Однак, повноцінні роботи з новими громадами, які стануть після 25 жовтня частиною Луцька, ми розпочнемо лише у вересні. Перш за все нам треба взяти на облік усі комунальні заклади, які фінансуються із захищених статей бюджету. Передбачити кошти на зарплати, утримання шкіл і дитсадків. А вже потім будемо дивитися, які у міста з’являться надходження після його територіального збільшення. Зараз важко назвати цифри», - розповіла Лілія Єлова.

Нагадаємо, що у склад Луцької міської ОТГ, крім Прилуцького старостату, увійдуть Жидичинська, Княгининівська та Заборольська ОТГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі затримали 46 кілограмів наркотиків, які пропустили волинські митники (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити