image
 |  4 8 Травня 2021 | 17:24

Повідомили, коли цьогоріч знову стартує квітковий фестиваль «Волинська Голландія»

На Волині цього року відбудеться фестиваль "Волинська Голландія".

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці організаторів – підприємства "Лілі Лайн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Волинській Голландії» поки що розцвів тільки рядок тюльпанів

"Пишемо з тремтячими руками, 12-23 травня, ЦЕ. НАРЕШТІ. СТАЛОСЯ!!! Ми готові оголосити дати початку фестивалю «Волинська Голландія»🥳🥳🥳

Отож, старт фестивалю 12 травня!) фестиваль триватиме до 23 травня) Впродовж цих днів ви зможете не лише надивитися, намилуватися, нафотографуватися у тюльпанах, а й скуштувати смачностей, накататися на атракціонах і наслухатися гарної музики!)

Про всі активності ми детальніше розповімо в наступних анонсах)", - йдеться в повідомленні.

Також організатори зауважують, що інформуватимуть бажаючих відвідати свято про деталі та активності. Цьогорічний квітковий фест відбувається дещо пізніше за термінами за попередні, адже у зв’язку з синоптичною ситуацією квітнути тюльпани почали пізніше.

"Фух, нарешті можна перепочити і перестати оновлювати сторінку щохвилини у пошуках дат)) Тепер залишається лише розслабитися, налаштуватися, підготуватися морально до того, шо зовсім скоро ви побачите неймовірну красу наших тюльпанів🥰 А поки кидайте нам у коменти свої фото з минулорічних фестивалів, будемо налаштовуватися разом!)

Чекаємо вас з нетерпінням! 12-23 травня❤️🌷", - додають організатори.

Отже, з 12 по 23 травня у час з 10 до 19 години приїжджайте милуватися красою і відпочивати душею. Вартість квитків: дорослий – 50 грн; дитячий – 30 грн (6-14 р); пільговий – безкоштовний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку квітнуть рожеві дерева (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити