image
 |  2 19 Листопада 2018 | 17:24

Повідомили нові деталі, де переховуються злочинці, які влаштували стрілянину в Луцьку

Начальник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Роман Осуховський розповів про деталі бандитських розбірок на Набережній у Луцьку

Про це повідомляє Інформатор.

"Один з представників криміналітету був вбитий на місці, двоє дістали поранень. Після того, як були встановлені всі учасники конфлікту, стало відомо, що поранення також зазнали дві особи, які прибули (на зустріч – ред.) з міста Києва. Зараз, за нашою інформацією, вони перебувають у медичних закладах Рівненської та Тернопільської областей", – розповідає начальник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції Роман Осуховський. 

Представник правоохоронних органів також зазначив, що з невідомих причин представники медичних закладів, в яких проходять лікування розшукувані особи, досі не звернулися до поліції, і з цього факту буде проводитися окреме досудове розслідування. На даний момент затримано вже 4 особи, інші були оголошені у розшук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити