image
 |  0 21 Січня 2019 | 18:35

Повідомили прізвище директора вишу з Волині, якого піймали на хабарі

На хабарі зловили директора Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету, доктора економічних наук, професора, академіка академії економічних наук України, депутата Нововолинської міської ради Романа Чорного.

Про це інтернет-виданню "Волинь24" стало відомо з власних джерел. 

Нагадаємо, у понеділок, 21 січня, викрили директора одного з вищих навчальних закладів Волинської області на отриманні хабара у розмірі 12 тисяч гривень. 

Неправомірну вигоду посадовець вимагав за безперешкодне встановлення та функціонування кавових автоматів у приміщенні навчального закладу. 

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років з конфіскацією майна. 

Довідково: 

У 2001 році він закінчив Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю «Бухгалтерський облік». 2004 року в Інституті регіональних досліджень НАН України захистив кандидатську дисертацію зі спеціальності «Економіка, організація і управління підприємствами» на тему: «Організаційно-економічні механізми розвитку підприємств харчової промисловості». 

З 2005 по 2015 рр. працював на посаді декана Нововолинського факультету ТНЕУ. З 2015р. – директор НННІЕМ ТНЕУ. 

У 2008 році обраний академіком Академії економічних наук України зі спеціальності «Статистика». У 2009 році Р.С. Чорний став лауреатом премії «Людина року Волинського краю 2009». 

У 2014 році захистив докторську дисертацію зі спеціальності «Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка» на тему: «Теоретико-методологічні та прикладні засади розвитку просторових форм організації українського суспільства в контексті використання трудового потенціалу». 

Відповідно до рішення Президії НАН України від 10 грудня 2014 року за підписом президента НАНУ академіка Б.Є. Патона, Р.С. Чорний отримав відзнаку НАНУ "Для молодих учених "Талант, натхнення, праця”. 

У 2015 р. обраний депутатом Нововолинської міської ради сьомого скликання. 

Автор понад 50 наукових праць, з них три посібники (два з яких – у співавторстві).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині засуджений давав працівнику колонії 500 гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити