image
 |  0 11 Червня 2021 | 19:18

Повідомили, як почуваються підлітки, які розбилися на мотоциклі на Волині

Двоє підлітків 14 і 15 років, які ввечері 9 червня травмувалися на мотоциклі в селі Залаззя Камінь-Каширського району, нині перебувають лікарнях.

Один з травмованих знаходиться в Любешівській центральній районній лікарні. Як розповів Суспільному медичний директор Андрій Гук, у 14-річного хлопця стан середньої важкості: струс головного мозку та закрита черепно-мозкова травма.

Іншого юнака перевели у відділення нейрохірургії Волинської обласної дитячої лікарні.

Мама Світлана, яка перебувала поруч із 15-річним сином, розповіла, що її дитина зараз у стабільному стані та почувається краще.

«Голова тільки болить. Сталося так, що вони впали на травичку, якби була б добра дорога, то може б цього не сталося. Вони поїхали відпочити», – зазначила жінка. Чому підлітки сіли на мотоцикл не знає. «Так сталося, що ми не вгледіли своїх дітей», – каже Світлана.

Травми, з якими хлопець потрапив до реанімації обласної дитячої лікарні, нейрохірург Степан Кокиць не називає. Лікар говорить: враховуючи отримані травми внаслідок ДТП, за станом хлопця спостерігатимуть.

На місці події в селі Залаззя працювало дві бригади медиків швидкої допомоги. Виклик про ДТП надійшов о 16:53 9 червня, зазначив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби Станіслав Лінік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ремонт дороги на Волині: вандали понищили техніку (ФОТО)

У поліції встановили, що хлопці їхали дорогою і водій мотоцикла наїхав на бордюр, повідомила дізнавачка Луцького райуправління поліції Вікторія Піхоцька. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження.

Керувати скутером дозволено з 16 років, додала дізнавачка поліції Вікторія Піхоцька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити