image
 |  0 18 Грудня 2018 | 17:14

Повідомили, скільки волинян отримали "пакунок малюка"

З вересня 2018 року майже три тисячі волинських родин, у яких народилися немовлята, отримали так звані "пакунки малюка".

Про це інформує Департамент соціального захисту населення Волинської ОДА. 

Зокрема, видачу 1 тис. 814 «пакунків малюка» здійснили спеціалісти органів соціального захисту населення за місцем проживання жінок із дітьми. Натомість, 1 тис. 163 «пакунки» видано при виписці з пологових будинках. 

Слід зазначити, що надання натуральної допомоги «Пакунок малюка» жодним чином не впливає на отримання грошової виплати при народженні дитини. Це окрема додаткова безповоротна адресна допомога кожній дитині, яка народилася. Також вартість не впливає на обчислення сукупного доходу родини, якщо вона подає документи до органів соціально захисту населення, для отримання інших видів соціальних виплат.

Разом із тим, на сьогодні з метою придбання таких пакунків для забезпечення отримувачів у наступному році розглядається можливість підписання Доповнень до проектної угоди з ЮНОПС.

До слова, програма «пакунок малюка» наразі працює у тестовому режимі, що дозволяє оцінити всі нюанси реалізації, питання своєчасної доставки, документального оформлення, користі та зручності предметів у пакунку, отримати зворотній зв’язок від батьків, соціальних служб і місцевих органів влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костюм-трійка, труси і камасутра: що Миколай приготував для лучан?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити