image
 |  185 1 Жовтня 2024 | 12:08

Повідомили ціну відновлення будинку у Луцьку, який зазнав ворожої атаки

Вартість аварійно-відновлювальних робіт у будинку на проспекті Відродження, 18 становитиме більше трьох мільйонів гривень.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради, - пише ВолиньUA.

Унаслідок ворожої атаки 26 серпня цього року у місті було пошкоджено багатоквартирний житловий будинок на проспекті Відродження, 18.

Станом на сьогодні, розроблено проектно-кошторисну документацію, відповідно до якої вартість аварійно-відновлювальних робіт становить 3 млн 227 тисяч гривень.

Зараз ця документація проходить експертизу, після якої одразу буде оголошено тендер на визначення підрядної організації для виконання аварійно-відновлювальних робіт. Після визначення підрядника розпочнуться відновлювальні роботи.

Уже здійснюється монтаж металопластикових вікон у пошкоджених будинках.

Окремі мешканці виявили бажання встановити їх власним коштом і, після надання підтверджуючих документів, з міського бюджету буде виплачено відшкодування. Також завезено вікна в межах допомоги американських партнерів Global Empowerment Mission Ukraine (GEM). Решту - буде встановлено за кошти міського бюджету.

Читайте також: У Володимирському ТМО проводять дроблення каменів за допомогою лазера

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити