image
 |  2 19 Лютого 2022 | 21:41

Повідомили, як покарали працівників «Волиньліфту» за загибель жінки

У Луцьку покарали двох працівників ТзОВ «СБРУ «Волиньліфт», які стали винуватцями загибелі 28-річної жінки у ліфті. Працівники дозволили експлуатацію ліфта в незадовільному технічному стані.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, - пишуть Волинські новини

Нагадаємо, у вересні 2017 року в одному з будинків на проспекті Молоді жінку затиснуло між кабіною і шахтою ліфта через несправність. Внаслідок цього вона загинула. Як ідеться у вироку, причиною смерті жінки стала поєднана тупа травма тіла, що супроводжувалась численними зламами кісток скелету із забоями та розривами внутрішніх органів.

Через трагедію на лаві підсудних опинилося двоє працівників ТзОВ «СБРУ «Волиньліфт» – електромеханік та майстер дільниці.

Згідно з висновком експерта Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз на момент настання нещасного випадку технічний стан ліфта був несправним, через це потрібно було припинити його експлуатацію.

За висновком експертизи причиною нещасного випадку зі смертельним наслідком є незадовільний технічний стан ліфта через неналежне технічне обслуговування вищевказаними працівниками ТОВ «СБРУ «Волиньліфт», які експлуатували ліфт не у відповідності до вимог.

Відзначимо, що між обвинуваченими та прокурорами була укладена угода про визнання винуватості, яку суд затвердив. Чоловікам призначили покарання по року позбавлення волі, однак замінили його умовним на такий же строк.

Автор: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півторарічна дитина, яку покинула мати, зараз під наглядом лікарів у Володимирі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити