image
 |  2 22 Червня 2021 | 09:04

Повінь у Ялті: декілька будинків повністю пішли під воду, постраждалих побільшало (ФОТО)

У районі Ялти Василівка внаслідок повені декілька приватних будинків повністю пішли під воду.

Про це повідомляють глава окупаційної адміністрації Ялти Яніна Павленко в Facebook, Павленко в ефірі каналу "Росія 24", - повідомляє "Інтерфакс".

"Василівка, вулиця Джафера Сейдамета. Ще одна проблемна точка. Підтоплено 10 будинків, декілька з них повністю пішли під воду, засипані камінням і брудом. Вода прибуває, і це видно неозброєним оком, шлях стоку частково перекривають старі тролейбуси.

Більшість жителів – в першу чергу діти і люди похилого віку – евакуйовані, але деякі ще намагаються врятувати свої будинки", - йдеться в повідомленні.

Вона також повідомила, що вода припинила текти зі скель і топити Кореїз.

Перед цим Павленко повідомила, що чоловік, якого вважали зниклим після повені, знайдений живим. Зниклою безвісти вважається ще одна жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дворі Володимира-Волинського помітили магічний ритуал (ВІДЕО)

Увечері Павленко повідомила, що допомога медиків знадобилася 49 постраждалим через підтоплення Ялти.

"Сорок дев'ять звернулися до лікарні станом на сьогоднішній момент з травмами, але всі (травми – ІФ) в основному легкого ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Передісторія від "УП":

17 червня місто Керч та декілька сіл в окупованому Росією Криму підтопило через рясні опади, "голова Криму" Сергій Аксьонов оглянув Керч на човні. У Криму ввели режим "надзвичайної ситуації".

18 червня у Ялті в окупованому Росією Криму через велику кількість опадів вийшли з берегів річки, в місті ввели режим надзвичайної ситуації.

Так званий глава окупаційної адміністрації окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов повідомив, що через повені загинула людина.

Станом на 20 червня кількість постраждалих внаслідок потопу в Ялті зросла до 40 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині відпочивальники викликали поліцію через забруднену річку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити