image
 |  4 3 Липня 2020 | 21:18

Повний парад планет 4 липня: чим небезпечний і як пережити

Цей рік багатий на астрологічні та астрономічні цікавинки. «Ретроградний Меркурій», казали вони - це банально. «Коридор затемнень», - легка справа. У липні ми матимемо «вишеньку на торті» з погляду астрології та астрономії, а саме парад планет.

Про це повідомляє «ТСН».

2020 року парад планет відбудеться 4 липня. Причому, це навіть не простий парад планет, а повний. Це означає, що всі планети Сонячної системи вмостяться по один бік Сонця для умовного спостерігача з Землі.

Науково парад планет називається «апульс» і паради планет теж різняться між собою. Приміром, мініпарад планет це три планети разом, парад малих планет 4, великий планетний парад 6 або 7 планет. А великий повний парад планет - це наш випадок у липні.

Повний парад планет справді унікальне явище, бо три планети з’єднуються двічі на рік, чотири щороку, п’ять планет вишиковуються кожні 19 років і всі вісім планет Сонячної системи, приблизно один раз на близько 170 років. Також не варто сприймати парад планет як на малюнках: планети не вишикуються в ідеально пряму лінію, але з’являться у небі поруч.

Які ж планети візьмуть участь у повному параді планет? Це Меркурій, Венера, Земля, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун і навіть карликова планета Плутон, яку не так давно позбавили звання повноцінної планети. Планети будуть досить чітко у лінії, кут відхилення буде малим. Наступний парад планет схожого типу слід очікувати у 2161 та 2492 роках.

Парад планет не відбувається за кілька годин як сонячне чи місячне затемнення. Через різну швидкість руху планет, милуватися ним у землян буде час, йдеться про близько два тижні.

А що означає парад планет з погляду астрології? Це такий самий час великих трансформацій і кармічних уроків, як і період ретроградних планет, проте концентрація змін у людському житті «на квадратний метр» може бути ще сильнішою. Тому якомога сильніше варто шукати баланс, щоб вас не захопив вир параду планет.

Після цього комусь і так важкий 2020 рік може здатися ще важким, а хтось відчує значне полегшення. Усе залежатиме, як ви засвоїте «уроки» всесвіту. Найкраще рухатися зараз, мов на серфінгу, між крапельками, між крапельками. В жодному разі не опирайтеся змінам у вашому житті, може бути ще гірше. Тому з увагою ставтеся до всього, що відбувається довкола.

Що варто роботи під час параду планет:

передивлятися власні цінності та пріоритети;

навчатися та дізнаватися нове;

постувати, проводити очищення організму;

аналізувати минулі періоди та думати про те, які уроки звідти винесли;

дякувати вищим силам, божествам та богам, у яких ви вірите;

медитувати та займатися вправами з йоги.

Що категорично не варто робити під час параду планет:

ризикувати та робити емоційні дурниці;

позичати чи давати в борг значні суми;

підписувати дуже важливі контракти;

з’ясовувати стосунки;

розпочинати конфлікти;

«лізти на рожен».

У підсумку зауважимо, що не можна сприймати парад планет як кінець світу чи щось таке. Проте це ще одна можливість для наших внутрішніх змін. Проте вони насправді залежать тільки від вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 03 липня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити