image
 |  76 19 Листопада 2023 | 11:24

Пояснили, з чим пов'язані великі втрати окупантів у листопаді

Кількість знищених окупантів збільшується немислимими темпами і за третину листопада їх число вже більше, ніж за деякі попередні місяці. З чим пов'язане таке небувале зростання втрат у живій силі - пояснює військовий аналітик Олександр Коваленко.

Так, аналізуючи втрати росії з початку місяця, Коваленко відзначив скорочення в атаках механізованої компоненти і явний дисбаланс між втратами в живій силі і техніці.

"В першу чергу це обумовлено перегрупуванням механізованої компоненти по ряду напрямків, а на найзапеклішому - Авдіївському, накопиченням перед черговою хвилею наступу. Саме тому, щоб не зменшувати ритм тиску, нещадно в полі женуть людський ресурс", - пояснив експерт.

Він прогнозує, що показник знищених окупантів за листопад може виявитися "вкрай високим, якщо не зовсім – рекордним".

Втрати рф в Україні-останні дані

Сьогодні втрати рф на українському фронті перетнули новий "тисячний" кордон і склали 317 380 окупантів. При цьому за добу "відмінусовані" 620 солдатів рф. Водночас до цього кілька днів поспіль добові втрати окупантів стабільно перевищували позначку в тисячу осіб.

Зараз важкі бої йдуть на Куп'янській осі в Луганській області, навколо Авдіївки і на Лівому березі Дніпра в Херсонській області, де ЗСУ змогли створити плацдарм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони саме перевірило свої закупівлі тек для ЗСУ за 351 гривню

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити