image
 |  5 10 Січня 2023 | 17:14

Пожежа на Волині: показали фото знищеного будинку молодої сім'ї

9 січня поступило повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Осівці Камінь-Каширської громади надійшло до служби 101 о 16:00.

Пожежа охопила дах і перекриття, поширилася внутрішніми приміщеннями оселі, - пише ВолиньUA з посиланням на спільноту Типовий Камінь-Каширський.

О 17:28 силами рятувальників 8 Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівників місцевої пожежної команди села Видерта горіння ліквідоване. За попередніми даними, до пожежі призвела несправність пічного опалення.

Як стало відомо житловий будинок належить молодим людям, Миколи та Наталії Дем'яників, що на вулиці Центральна. Для сім'ї це важке випробування і здолати самотужки його дуже тяжко.

Прохання до всіх, хто має фінансову і фізичну можливість допомогти їм відновити будинок. Грошові кошти можна приносити в адмінприміщення с. Осівці та с. Грудки, безпосередньо для сім'ї, або на номер картки 4790729944471804 - Дем’яник Наталія Петрівна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити