image
 |  0 10 Вересня 2019 | 14:41

Пожежа у центрі Луцька: розповіли деталі

Будинок на Богдана Хмельницького, 28 горів не вперше. Зі слів пожежника Сергій Зданевича, декілька разів на рік рятувальники приїздили до цієї будівлі аби гасити займання.

Олена Шелест живе в будинку на Богдана Хмельницького, 30. Розповіла Суспільному: пожежа розпочалася пів на четверту. Каже: покинута одноповерхова будівля на Богдана Хмельницького, 28 стала місцем, де збираються безхатьки.

Неподалік місця пожежі розташований дитячий навчальний заклад № 5. Директорка садочка розповіла: частково дим до садка дійшов, дітям не зашкоджує. 

«Доходить дим, але вікна, двері закриті. Дітей не випускаємо, сидять граються. Повітря нормальне в приміщені», - сказала директорка ДНЗ № 5 Ніна Матвіюк.

Слідчий Сергій Літкович, який працював на місці події, розповів: причини займання озвучать після проведення усіх слідчих дій та експертиз.

Пожежник Сергій Зданевич сказав, що до місця виклику направили три підрозділи Луцька, в середині людей не виявили.

Читайте також: На Волинській митниці в українців конфіскували 3 мікроавтобуси через мішки з бурштином (ФОТО, ВІДЕО)

О 17-й годині, за словами Сергія Зданевича, пожежу загасили. Речниця поліції Ольга Бузулук розповіла – ніхто під час пожежі не травмувався. За допомогою до медиків люди не зверталися.

Детальніше - у сюжеті UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити