image
 |  2 1 Жовтня 2020 | 20:57

Пожежі в Луганській області: загинули 11 людей

Масштабні пожежі на Луганщині почалися ще кілька днів тому. Станом на вечір 1 жовтня найбільш складна ситуація зберігається вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів. Загалом внаслідок лісових пожеж в Луганській області загинули 11 людей.

Про це повідомляє «24 канал».

Внаслідок пожеж загинуло 11 осіб – це мешканці сіл:

Передільське,

Воронове,

Сиротіне,

Муратове;

а також міста Сєвєродонецька.

Водночас до Сєверодонецької лікарні госпіталізували 17 постраждалих осіб. Поліція зареєструвала 219 повідомлень про виникнення пожеж.

Станом на 1 жовтня 18:00 пожежники намагаються загасити понад 30 пожеж. Хоча ще 30 вересня їхня кількість складала аж 146.

Найскладніша ситуація склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапив 31 населений пункт.

Рятувальники евакуювали понад 120 людей. Загалом до гасіння залучили 1 554 людей та 220 одиниць техніки, зокрема й вертоліт. Роботи тривають цілодобово.

Поліція за фактом пожеж порушила 7 кримінальних проваджень.

Правоохоронці не виключають, що причиною пожеж може бути підпал, а в штабі ООС вважають, що вогонь спалахнув через обстріл бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за 30.09.2020: Окупанти 11 разів порушили «тишу», один український військовий поранений

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити