image
 |  4 29 Жовтня 2018 | 08:28

Працівники Луцького КХП №2 скаржаться на незадовільну роботу маршруту №9а

Автобусний маршрут №9а не дотримується графіків руху, а частина автобусів взагалі не курсує.
Про це йшла мова під час наради управління транспорту та зв’язку Луцької міськради та перевізників щодо виконання договірних умов, стану транспортних засобів, поведінки водіїв.
Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив про стан перевезень у Луцьку, а саме про порушення розкладів руху у ранішні та вечірні години на маршруті №9а, відсутність оголошення зупинок громадського транспорту та GPS-обладнання на автобусах.
Працівник КХП №2 Галина Зеленко повідомила перевізників про незадовільну роботу автобусного маршруту №9а, особливо у вранішні та вечірні часи. "Працівники КХП №2 вимагають налагодити роботу автобусного маршруту №9а",- наголосила вона.
Начальник відділу перевезень служби руху КП «Луцького підприємства електротранспорту» Дмитро Шульга розповів, що підприємство кожен день отримує скарги на роботу автобусного маршруту №9а. Одна із причин відсутності на лінії автобусів, це поломки. Тому і виникає великий інтервал. На даний час підприємство робить все можливе, щоб покращити ситуацію на маршруті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затримали двох п’яних та агресивних водіїв

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити