image
 |  13 23 Січня 2023 | 21:14

Працівники культури ОТГ на Волині зібрали понад 100 тисяч для військових

Працівники культури Зимнівської ОТГ Володимирського району зібрали понад 100 тисяч для військових.

Про це написав Дмитро Терьохін.

«Ну що, мої хороші? 106 тисяч гривень!!! на сьогоднішній день зібрала культура Зимнівської громади, для наших хлопців, що служать в лавах Збройних Сил України

Сьогодні у с. Зимне відбувся захід під назвою "Різдвяний переполох" - святкова програма з українськими піснями, колядкою, щедрівкою і гумором, якого так не вистачає у наш час.

Але звичайно, цей захід підтримував благодійний характер і мав в собі на меті тільки одне - підняття духу жителів громади, що так файно помагають нашим Захисникам і збір коштів на їх потреби.

Під час сьогоднішнього концерту ми зібрали 6602 грн., а також + 2500 грн. з благодійної лотареї, в якій нас підтримали Ігор Калиш, Павло Ковальчук і Руслан Кротач . За що ми їм дуже дякуєм.

Найбільшу вдячність хочеться виразити очільнику Зимнівської територіальної громади В'ячеславу Католику, який був присутній на усіх заходах, що були організовані Центром культури та дозвілля та за їх підтримку.

Ми є сильна команда та впевнені і надалі, що під керівництвом Людмила Оцалюк, ми покажемо, що культура ніколи не займатиме останню ланку в системі державоутворення», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому місто Луцьк, а область Волинська?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити