image
 |  0 29 Серпня 2021 | 10:11

Працівники «Луцькводоканалу» безкоштовно зможуть відвідувати туристичні місця Луцька

КП «Луцькводоканал» підтримує внутрішній туризм для змістовного дозвілля працівників і розвитку Луцької ТГ.

Про це підприємство повідомляє на сторінці у facebook.

КП «Луцькводоканал» – багатофункціональне підприємство, яке не тільки забезпечує Луцьку громаду послугами водопостачання і водовідведення, але є одним із лідерів-сумлінних платників мільйонних податків до бюджету міста. Також однією з ініціатив підприємства стала підтримка розвитку внутрішнього туризму і місцевих локацій як способу для розвитку громади і її туристичних родзинок.

Тому на КП «Луцькводоканал» вирішили започаткувати практику по відвіданню найбільш цікавих туристичних місць Луцька, безкоштовно для працівників, за рахунок підприємства. Якщо така практика продовжить поширюватися серед місцевих підприємств, то для багатьох лучан і мешканців ОТГ ця корисна ініціатива не тільки забезпечить гарні враження, але і приноситиме користь громаді в цілому.

Так, приємне і корисне дозвілля підприємство організувало для працівників і їх сімей у дні відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Упродовж двох днів діти і дорослі мали змогу насолодитися спогляданням і спілкуванням із мешканцями Луцького зоопарку. А подивитися у нашому зоо дійсно є на що. Адже з кожним роком кількість підопічних зростає, тварини та птахи радують і дивують розмаїттям і красою. Навіть територія зоопарку невпинно зазнає поліпшення, вражаючи великою кількістю зелених насаджень, різноманіттям квітів і локацій для відпочинку та фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позорище, дно, запроданець, - реакція лучан на звання Заслуженого артиста Монатика (ФОТО)

Дякуємо колективу Луцького зоопарку та Людмилі Денисенко за успішну реалізацію ідеї. Запрошуємо великі підприємства Луцька до підтримки ініціативи, аби створити захоплююче дозвілля своїм колективам та долучитися до розвитку внутрішнього туризму.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити