image
 |  9 6 Листопада 2022 | 08:23

Працюємо там, де ворог нас бачить і може «дістати», - зв’язківець 14-ої бригади

Про важливу для фронту роботу зв’язківців розповів воїн 14-ої бригади Ігор, котрий після Перемоги найперше обніме рідних.

Розповідь про це опублікувала прес-служба бригади.

- Найважливіше для зв’язківця – кусачки, щоб «перекусити» дроти і кабелі. Зокрема, ворожі, - сміється Ігор, жартома розповідаючи про свою роботу.

За неймовірною посмішкою і життєрадісністю воїна стоїть багаторічна служба у Князівській 14 омбр, місяці повномасштабної війни і виснажлива робота, нерідко під обстрілами, - для того, аби бригада була зі зв’язком.

-Встановлення та налагодження систем зв’язку – це завжди ризик, адже працюємо там, де ворог нас бачить і може «дістати». Тож кожен із нас розуміє, на що йде. А водночас, розуміємо, як багато залежить від нашої роботи, від того, чи впораємося з завданням: управління підрозділами бригади, комунікація та координація дій між підрозділами, виконання ними бойових завдань, а отже, й хід війни і наша Перемога. Тому кожен із нас робить те, що повинен, для досягнення спільної мети – звільнення України від окупантів.

Найкраща мотивація, зізнається Ігор, це рідні, які чекають на нього вдома - дружина з якою нещодавно взяв шлюб, мама, сестра. А ще побратими, які поряд, яким ти довіряєш своє життя, і які довіряють тобі свої.

-Найперше, що зроблю після Перемоги – обійму своїх рідних. А Перемога – вже скоро, - змовницьки ділиться Ігор, поправляючи в бронежилеті кусачки. І йому неможливо не вірити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині працюють три компанії з іранським капіталом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити