image
 |  0 2 Квітня 2019 | 12:14

Правий сектор: Зеленський – проект олігархату, розрахований на довірливих українців

Кандидат у президенти Володимир Зеленський - це відвертий проект олігархату, розрахований на довірливих українців, які втомилися від старої влади.

Про це йде мова у заяві голови партії "Правий сектор" Андрія Тарасенко. 

Націоналіст наголошує, що Зеленський, відомий своїми образливими жартами на адресу України та українців, посів перше місце завдяки серіалу "Слуга народу", де він представлений у якості такого собі ідеального Президента із простих людей, що піклується про простих людей і робить все для простих людей.

"Насправді Зеленський не вчитель історії Голобородько, а актор-мільйонер. У котрого є все, що є й в інших представників так званої еліти України – величезні квартири, рахунки в банку, нерухомість за кордоном та офшори. Все це якось не особливо схоже на телевізійний образ учителя Голобородька, що живе, як і більшість із нас, у маленькій квартирі на околиці міста. Про зв'язок із олігархом Коломойським стверджувати не буду, але можу сказати точно, що президентська кампанія – справа не дешева. Особливо така масована інформаційна атака останніми місяцями – серіал, реклама по радіо і телебаченню, борди, тисячі ботів у соціальних мережах тощо.

Крім того, Зеленський є відвертим представником так званого "русского мира". Його вульгарні жарти про Україну, відверте знущання з українців як нації, передвиборні обіцянки "встати на коліна перед Путіним заради миру" абсолютно цинічно виглядають на тлі того, коли бійці ЗСУ, ДУК "Правий сектор" тощо воюють і героїчно захищають країну від сил окупанта.

Зеленський – відвертий проект олігархату, розрахований на довірливих українців, які втомилися від старої влади», - зауважує Андрій Тарасенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У партії Меркель очікують більше конкретики від Зеленського до другого туру

Водночас, очільник Правого сектору відзначає відсутність ефективної роботи діючого глави держави, небажання боротися з корупцією та олігархатом.

"Головний олігарх країни Петро Порошенко зайняв друге місце у першому турі президентських перегонів. Чинний Президент зміг переконати українців у своїй правдивості завдяки гаслам про підтримку армії та української мови. Разом із тим, на тлі цих гучних гасел по телевізору не показують те, що відбувається насправді – в Одесі мер – громадянин Росії – розв'язав справжнє полювання на активістів, у Херсоні вбивають критиків чинної влади. Не відповів Петро Порошенко і за схеми корупції в оборонці, які обговорюються останнім часом, і що не посаджені вбивці Героїв Майдану, не проведена повноцінна люстрація чиновників часів Януковича. Не змінилося нічого, тільки красти стали більше.

Вчергове українці опиняються перед вибором між поганим і дуже поганим. Та незалежно від імені наступного Президента, головне, пам’ятайте, що націоналісти – єдина об'єднана сила, яка буде вас захищати. Захищати щиро і чесно».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити