image
 |  4 19 Квітня 2019 | 17:34

Правоохоронці готові захищати волинський бурштин (ФОТО)

Співробітники поліції Волині спільно із військовослужбовцями Національної гвардії України здійснюють посилену охорону правопорядку в місцях ймовірного незаконного видобутку бурштину-сирцю. До забезпечення належного правопорядку залучені додаткові сили та засоби, зокрема, роти поліції особливого призначення та патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь», а також підрозділ патрульної поліції з охорони громадського порядку ТОР.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Правоохоронці постійно здійснюють патрулювання місць ймовірних спроб незаконного видобутку бурштину в Маневицькому та Любешівському районах. Дії сил правопорядку на місці координує заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Сергій Козак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посадили саджанці дубів, лип та ялівця (ФОТО)

Нагадаємо, в квітні в Селі Кукли Маневицького району поліцейські затримали на місці злочину групу бурштинокопачів. Правоохоронці посилили охорону правопорядку в місцях ймовірних спроб незаконного видобутку бурштину на території північних районів Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити