image
 |  4 3 Серпня 2020 | 11:04

Правоохоронці затримали чоловіків, які вкрали мільйон гривень у волинського валютчика (ФОТО)

На Рівненщині затримали крадія, який напередодні, 2 серпня, у місті Нововолинськ пограбував та побив місцевого валютника та втік. Про затримання повідомляє Нацполіція Волині.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Загальна сума викраденого - 1 мільйон гривень.

Валютника пограбували 2 серпня о 8 ранку, на місцевому ринку, - кажуть правоохоронці. Грабіжники використали газовий балончик та завдали кілька ударів потерпілому. Вирвавши барсетку з рук, вони сіли на автомобіль на іноземній реєстрації та поїхали в невідомому напрямку.

Потерпілий зміг детально описати нападників та їхньої автівки. Через півтори після грабежу Рівненські патрульні на стаціонарному посту Опарипси зупинили автомобіль, що підходив по орієнтуванню.

У поліції кажуть: водій помітно занервував та намагався втекти у лісосмугу, а під час втечі намагався позбутись пакунка з грошима.

Водія та пасажирів автівки спіймали. На місце викликали слідчооперативну групу з Нововолинська. Під час огляду у затриманих виявили у пакунку значну суму коштів різної валюти (долари, гривні, євро, злоті...), загалом, близько 1 мільйона гривень.

Дії затриманих правоохоронці розцінюють як розбій із завданням тяжких тілесних ушкоджень. Грабіжникам загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, хто став очільником поліції у райцентрі біля Луцька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити