image
 |  0 7 Вересня 2019 | 17:59

Правоохоронці зацікавилися оборудками Садового та путінського олігарха

Правоохоронці нарешті зацікавилися розслідуванням справи ЛАЗу.

Півроку тому керівник фракції ВО «Свобода» у львівській міськраді Маркіян Лопачак звернувся до правоохоронних органів з проханням відреагувати на ситуацію, що склалася довкола колишнього автобусного заводу, що на вулиці Стрийській, 45.

Як пише "Вголос", зокрема, свободівець вимагав провести розслідування щодо незаконного перерахунку майже 25 млн гривень коштів ЛКП «АТП-1» фірмі ТзОВ «Фінансова компанія «Амадеус», наближеній до російського бізнесмена Ігоря Чуркіна. Цього тижня депутата вперше викликали для дачі свідчень. 

«Нарешті розпочався рух і правоохоронці вивчають це питання. Ми сподіваємось, що цю, на нашу думку, змову Садового з Чуркіним доведуть у суді. І ці люди, що спричинили втрати з міської казни, понесуть за це законне покарання», – повідомив Маркіян Лопачак в ефірі телеканалу НТА. 

Наразі у справі тривають слідчі дії. Правоохоронці також розслідують законність зняття арешту з будівель заводу та демонтажу приміщень, що здійснюється без жодних дозвільних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «І в нас у мерії є такі люди»: Садовий обіцяв захищати геїв

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити