image
 |  2 14 Серпня 2018 | 21:02

Правоохоронці викрили бордель у центрі Луцька

В самісінькому центрі Луцька правоохоронці виявили і припинили діяльність борделю.
Про це інфорує "Під Прицілом" з посиланням на власні джерела.
Оперативними працівниками ГУНП у Волинській області 13 серпня 2018 у результаті спецоперації було викрито бордель в самісінькому центрі міста Луцьк по вулиці Лесі Українки.
Бордель знаходився безпосередньо в одній з житлових квартир неподалік Луцького міськрайонного суду.
Власники борделю позиціонували себе, як продовжувачі справи Мами Чолі (луцька сутенерка, - ред.) і в минулому працювали на неї. "Моделі" закладу надавали як інтим-послуги багатим лучанам так і працювали "на камеру" за кордон.
До слова, наприкінці липня у Луцьку затримали сутенерку, яка протягом тривалого часу займалася сутенерством. Нині їй оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України, матеріали справи із обвинувальним актом скерували до суду.
Як стало відомо з ІА Волинські новини, жінку звуть Галина Г., вона 1983 року народження, в Луцьку проживає приблизно останні 10 років в районі вулиці Івана Франка. Як зазначає джерело, послугами сутенерки користувались і високопоставлені волиняни – зокрема, правоохоронці, судді, митники та навіть депутати.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити