image
 |  135 25 Липня 2024 | 13:53

Представники Володимирського ТМО відвідали конференцію у Польщі

Представники Володимирського ТМО взяли участь у конференції у Республіці Польща.

Про це  "ВолиньUA"  повідомили у ТМО.

24 липня у м. Білосток (Польща) відбулася конференція з нагоди відкриття проєкту «Спільний розвиток реабілітаційних послуг у муніципальних лікарнях у Білостоці та Володимирі» Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027.

Участь у конференції взяли представники міст - учасників проєкту. Володимирське ТМО на заході представили члени робочої групи проєкту - медичний директор Serhii Yarmolin , начальник відділу з проєктної діяльності Анна Нестеряк , головний бухгалтер Ірина Русінчук, начальник відділу юридичного забезпечення Тетяна Ващук, проєктний менеджер Олександра Царук. Медичний персонал лікарні також мав змогу долучитися до конференції за допомогою відеозвʼязку.

Під час конференції координатори проєкту презентували роботу лікарень у Білостоці та Володимирі, а також поділились інформацією про етапи реалізації проєкту та його значущість для пацієнтів та медицини обидвох міст в цілому.

Важливо, що поряд із покращенням матеріально-технічної бази закладів, значна увага та моніторинг приділятиметься саме співпраці між лікарями та медичним персоналом, спільним прийомам пацієнтів, навчанням, обміну досвідом, телемедицині тощо.

Віримо, що завдяки потужній підтримці Євросоюзу у співпраці з польськими партнерами ми зможемо втілити в життя амбітний проєкт, що стане інвестицією не лише в медичну інфраструктуру, а й у здоров’я та добробут нашої громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьком посеред білого дня їздив п'яний водій (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити