image
 |  4 13 Листопада 2017 | 10:47

Президент групи Світового банку розпочав візит в Україну

Президент групи Світового банку (СБ) Джим Йонг Кім прибув до Києва з дводенним візитом для обговорення порядку денного реформ в Україні та розпочав понеділок із зустрічі з представниками Мінфіну та агробізнесу.

Про це 13 листопада 2017 року повідомляє сайт «Інтерфакс-Україна».

Просто зараз починаємо зі сніданку з представниками агробізнесу, щоб обговорити шляхи збільшення продуктивності в агросекторі та роль нашої країни в глобальній продуктовій безпеці, - написав міністр фінансів Олександр Данилюк на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, далі в програмі президента Світового банку багато важливих зустрічей, зокрема з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, а також зі спікером Верховної Ради Андрій Парубієм і керівниками парламентських фракцій.

Як повідомлялося, Світовий банк в анонсі візиту назвав однією з цілей його візиту підтвердження підтримки СБ з метою прискорення економічного зростання. Банк зазначав, що плануються також зустрічі з представниками громадянського суспільства, лідерами приватного сектора, а також із депутатами парламенту для обговорення шляхів прискорення реформ у сфері сільського господарства, охорони здоров'я, пенсійного забезпечення, енергетики, банківського сектора та боротьби з корупцією в Україні.

Разом із прем'єр-міністром В.Гройсманом Д.Й.Кім візьме участь у спеціальному заході «Україна: інновації та можливості».

СБ нещодавно схвалив концепцію партнерства з Україною на 2017-2021 рр., яка має забезпечити підтримку зусиль країни для досягнення стійкого економічного відновлення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити