image
 |  4 3 Червня 2023 | 19:21

Президент Латвії написав лист подяку 14-й бригаді

14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, в особі її командира полковника Олександра Охріменка, отримала лист подяки зі словами постійної незмінної підтримки від Президента Латвії Егілса Левітса.

Про це інформує пресслужба бригади.

"Нещодавно наша Князівська бригада через латвійських друзів-волонтерів передала главі Латвії фронтові сувеніри, подяки та мотиваційний прапор бригади на знак вдячності за багаторічну підтримку. Бригадні подарунки, зокрема, мотиваційний прапор нашої Князівської бригади, зайняли почесне місце в Ризькому замку – резиденції Президента Латвії.

Лист подяки від Егілса Левіса є для всіх наших воїнів не лише свідченням визнання доброго імені, заслуг нашої бригади у визвольній вирішальній цивілізаційній війні та її вкладу в нашу Перемогу на світовому рівні. Лист подяки нам від глави Латвії є і запевненням у тому, що латвійський народ і надалі впевнено підтримуватиме нас у нашій боротьбі.

Дякуємо! Пишаємося дружбою, пане Президент і весь латвійський народе! Разом до Перемоги!", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гірка втрата: на війні загинув захисник з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити