image
 |  2 16 Листопада 2020 | 23:32

Президент Вірменії заявив про необхідність відставки Пашиняна і проведення нових виборів

Президент Вірменії Армен Саркісян виступив з посланням до народу, в якому заявив про необхідність відставки прем'єр-міністра Нікола Пашиняна і закликав уряд і Національні Збори готуватися до дострокових парламентських виборів.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про це це повідомило Sputnik Вірменія. Саркісян наголосив, що Вірменія програла у війні, яку їй нав'язали, як на полі бою, так і в дипломатичній сфері.

Президент також зазначив, що країна вже не може продовжувати жити звичним життям, оскільки економіка поранена, виникли величезні соціальні проблеми і гуманітарна катастрофа через потік біженців з Арцаха.

За словами Саркісяна, він провів багато зустрічей з парламентарями, політиками, громадськістю та представниками діаспори, і майже всі сходяться на думці щодо необхідності відставки уряду і проведення нових виборів до Національних Зборів.

До моменту проведення виборів, на думку, Саркісяна, управляти країною повинен уряд національної згоди.

Крім того, президент Вірменії звільнив командувача військами поліції Гургена Даллакяна і затвердив відставку глави МЗС Зограба Мнацаканяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вірменська опозиція хоче відправити Пашиняна у відставку і анулювати угоду щодо Карабаху

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити