image
 |  4 24 Лютого 2019 | 10:33

Прибрати посаду Президента. План «Ze»

Приведення Зеленського на посаду Президента буде використано для знищення інституту Президенства. 

Про це у Фейсбуці пише народний депутат України VII скликання від ВО «Свобода» Юрій Сиротюк.

Націоналіст пригадує, як багато років антиукраїнські сили (КПУ, ПСПУ, СПУ) носилися з ідеєю перетворення України в парламентську республіку. Для країни, що перебуває в трансформації: «колективна парламентська безвідповідальність», неможливість знайти крайнього, серйозно стримувала б розвиток.

«В умовах війни - це взагалі може обернутися катастрофою.Країна просто не витримає 450 Верховних Головнокомандувачів, що гризтимуться не так за булаву як за корито.Тому всі спроби антиукраїнських сил підірвати інститут Президенства провалилися.І тут в Путіна знайшовся союзник.Олігархи.Офіційна влада в Україні давно програла змагання з олігархами на ексклюзивність управління країною», - зазначає Сиротюк.

За його словами олігархи співправили в часи пізнього Кучми, Рінатик-братик та інші братики-олігархи прекрасно почували себе за Ющенка, Янукович був прямим ставлеником донецького олігархату, вибори Порошенка стали результатом віденського консенсусу олігархів.

Проте щоразу поставлений олігархами кандидат не влаштовував олігархів.

Янукович спробував потіснити старих олігархів сімейними младоолігархами, Порошенко замість консенсусу олігархів, за роки правління сам став найбільшим олігархом. Щоб олігархам не обіцяла Юля, усі добре знають її жадобу концентрувати владу та ресурси.

Тому й вийшли на план «Ze».

«Зрозуміло, що Коломойському не дадуть одноосібно опанувати країну.Тому приведення Зеленського на посаду Президента буде використано для знищення інституту Президенства.Народ переконають (а він буде спантеличений результатом виборів), що клоуну без жодного політичного чи державного досвіду, без команди, без ідеології, не можна доручити кермувати державою.Під шумок змінять Конституцію, олігархи заведуть своїх представників у парламент, і країна повністю буде віддана на розграбування під соусом нової хвилі реформ шокової терапії, коли шоку буде багато і у всіх, а терапії може не дочекатися ніхто».

П.С. Тепер спитаймо себе як сталося так, що країна опинилася на розпутті: на право підеш голову втратиш, наліво країну?

Гидко спостерігати як ті, хто на плечах наших побратимів прорвався до влади, ті які мали конституційну більшість у парламенті, так майстерно все профукали.

Треба негайно забирати владу у цих політичних дітваків, доки вони до решти не знищили країну», - зазначає Юрій Сиротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажир сідає за штурвал літака, - Кличко про Зеленського

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити