image
 |  0 20 Березня 2018 | 07:20

Причина випадання на Донбасі помаранчевого снігу – в Pосії, - ЗМІ

У природному катаклізмі в ОРДЛО винна Росія.
Про це 20 березня 2018 року повідомляє сайт «Кримінал.TV».
Нагадаємо, вчора вранці жителі багатьох міст Донбасу і навіть у Запоpіжжі повідомляли про випаданні жовтого або навіть помаранчевого снігу: «В Алчевську армагеддон - мало того, що снігу насипало багато, так і зверху якась помаранчева субстанція» ...
І ось «міністерство» природних ресурсів та екологічної безпеки так званої «ЛНР» оприлюднило перші результати перевірки (дивись скрін).
Надія на те, що сніг пофарбував пісок, не виправдалася. Зміщення рН снігу з нормальною слабокислою реакції в нейтральну свідчить про зараження металами (точніше їх підставами). З тексту очевидно, що джерело зараження перебуває в Росії:
При цьому спостерігалося північно-східний напрямок вітру (тобто з РФ) швидкістю 6 м / сек. В даному випадку ми маємо справу з транскордонним перенесенням забруднюючих речовин на великі відстані, причиною яких можуть бути промислові викиди великих підприємств.

Крім того, в самій Росії вчора вранці жовтий сніг випав в сусідніх Ростові-на-Дону і Міллерово.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити