image
 |  0 27 Січня 2019 | 18:26

Прихильники Михайла Саакашвілі перейшли у спадок Володимиру Зеленському

Шоумена Володимира Зеленського піарять як політика в соцмережах ті самі люди, які займалися просуванням і рекламою екс-президента Грузії, колишнього одеського губернатора Михайла Саакашвілі.

Про те, що спільнота у соціальній мережі Facebook, яка мала назву “Михаил Саакашвили – наш лидер” перейменована на “Володимир Зеленський – наш президент”, повідомив на своїй сторінці Роман Донік.

Як видно з історії групи у соціальній мережі, вона була створена 25 грудня 2016 року.

Сьогодні, 26 січня 2019 року, її назву змінили на “Володимир Зеленський – наш президент”.

Як йдеться в описі групи, вона створена для знайомства, спілкування, для всіх прихильників Володимира Зеленского. Так само обговорення різних проблем, а також знайомства з усіма політиками, які керують Україною, обговорення їх дій.

Адміністратори попереджають, що тих учасників, які прийшли в групу для спілкування і завдають приватну образу адміністратору або модератору групи, або учаснику групи без розглядів відправлятимуть у бан.

“Группа, це не партія, прошу не плутати”, – йдеться в описі.

Спільнота у соціальній мережі є закритою, бачити дописи можуть тільки її учасники, яких зараз налічується понад 45 тисяч користувачів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити