image
 |  2 17 Квітня 2019 | 09:14

Приховують, щоб не розчаровувати виборців: у Порошенка повідомили, чому Зеленський уникає дебатів

У Порошенка заявили, що Зеленського приховують, аби не розчарувати його виборців. 

Про це заявив радник і політтехнолог Петра Порошенка Олег Медведєв у інтерв’ю ВВС-Україна. 

Журналіст запитав у нього, чому так довго відбувається узгодження місця та часу проведення дебатів. Медведєв відповів, що основна проблема полягає в стратегії виборчої кампанії другого туру їх опонентів.

За словами Медведєва, Зеленський народився з телевізійного образу Василя Голобородька і неготовий обійняти посаду президента.

“Очевидно, ні кандидат, ні його штаб не зацікавлені в тому, щоб ця неготовність стала здобутком гласності і розчарувала його наявних та потенційних виборців. Тому вони приховують свого кандидата. І це є, на нашу думку, зневагою і до виборців Зеленського, і до всіх інших виборців, особливо до тих, які в першому турі голосували за інших кандидатів, а зараз мають визначитися, за кого ж їм бути”, – сказав Медведєв.

На його думку, другою проблемою є те, що навколо Зеленського об’єдналися виборці, які дотримуються різних ідеологічних позицій. Він також сказав і про експертів у команді шоумена. Зокрема те, що серед них є ті, хто “від реальних прибічників європейської та євроатлантичної інтеграції до симпатиків “Русского мира” та тих, хто ностальгує за Радянським Союзом”.

“Так само і виборці. На Заході люди думають, що Зеленський за ЄС та НАТО, а на Сході думають, що навпаки – він проти ЄС та НАТО і за зближення з Росією. Тому в результаті суть цієї біганини навколо дебатів полягає в тому, що Порошенко хоче вийти з Зеленським на дебати, а завдання Зеленського та його штабу – максимально цих дебатів уникнути”, – сказав Медведєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський «відкосив» від служби у війську в 2014-2015 роках, – Міноборони

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити