image
 |  4 4 Квітня 2020 | 18:48

Прикордонники запобігли вивезенню з України до Азербайджану антисептиків на суму близько 30 тисяч євро

У морському пункті пропуску “Чорноморськ” прикордонники зупинили спробу вивезення з України до Азербайджану засобів дезінфекції на суму близько 30 000 євро.

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Одеського прикордонного загону.

"Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, правоохоронцями викрито факт переміщення антисептиків у вантажному транспортному засобі, які мали доправитись до Азербайджану. В ході проведення спільного огляду у вантажівці виявлено 4000 літрів та 300 000 таблетованих дезінфікуючих засобів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинське авто із 2769 медичними респіраторами затpимали у Словаччині (ФОТО)

Повідомляється, що наразі проводяться перевірочні заходи, а зразки антисептиків відібрані для проведення незалежної експертизи.

"Дані засоби є вкрай необхідними для нашої держави під час пандемії. Загальна вартість вказаних засобів становить близько 30 000 євро",- зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше на Волині виявили підпільне виробництво та вилучили фальсифікованих антисептиків на 2 мільйони гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали співробітника волинської СБУ, який «кришував» грошовий потік в ОРДЛО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити