image
 |  7 21 Серпня 2020 | 16:56

Прилади Trucam - на небезпечних ділянках: на Волині попередили водіїв

З метою зменшення дорожньо-транспортних пригод управління патрульної поліції у Волинській області віднедавна здійснює контроль за дотриманням швидкісного режиму на відрізку автодороги Н-17 (Львів-Радехів-Луцьк)

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Прилади Trucam використовуються для вимірювання швидкості руху на аварійного небезпечних ділянках та місцях, де трапляється найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод із тяжкими наслідками на міських дорогах і трасах міжнародного значення.

Про використання пристроїв, водіїв повідомлятимуть встановлені дорожні знаки, які попереджають кермувальників про те, що ведеться фото-, відеофіксація порушень правил дорожнього руху.

У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі – аварія поблизу нафтобази (ВІДЕО)

Зазначимо, що від початку року патрульні Волині зафіксували понад 10 000 порушень швидкісного режиму водіями транспортних засобів.

Пам'ятайте:

▶️ ч. 1 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 км/год — тягне за собою штраф у розмірі 255 гривень;

▶️ ч. 3 ст. 122 КУпАП — перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 50 км/год — тягне за собою накладення штрафу в розмірі 510 гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити