image
 |  4 18 Січня 2020 | 17:07

Притуплення голоду та омолодження: назвали дію натурального чаю

Часто м'ятний чай оздоровлює організм краще, ніж аптечні препарати. Вранці він бадьорить організм, як кава. Ввечері навпаки розслабляє та заспокоює. Цей напій знімає втому і усуває головний біль.

Завдяки протизапальним властивостям, м'яту можна використовувати для усунення кишкових і шлунковим спазмів.

М'ята відмінно посилює властивості інших трав, тому її варто додавати в напої від застуди. Наприклад у чай з імбиром, медом і лимоном.

Такий чай допомагає зняти біль при менструації, регулює менструальний цикл, покращує стан під час клімаксу. Також покращує гормональний фон.

У м'яті є багато ефірних масел, що сприяють притупленню голоду. У день можна пити не більше 3 чашок цього напою. Він допоможе й від нудоти, печії і здуття.

Завдяки здібностям очищати організм, шкіра буде виглядати свіжішою та молодшою. Також із м'ятного чаю можна зробити кубики льоду, якими вранці протирати обличчя.

Заварити чай з м'ятою просто. Свіжі листки м'яти залити окропом і настояти. Якщо вони засушені, то за раз взяти 1 ч. л. подрібненої м'яти. Залити склянкою окропу і настояти.

Протипоказання:

Але пити м'ятний чай можна не всім. На ментол у деяких людей можебути алергія.

Також чай з м'ятою не варто пити при низькому тиску. Через розслабляючі властивості, він може викликати млявість і запаморочення. Протипоказаний м'ятний напій страждають варикозом і печією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити