image
 |  4 7 Травня 2019 | 13:06

ПриватБанк здійснить масштабні зміни

ПриватБанк анонсував вихід нової версії мобільного додатку Приват24.

Коли саме додаток запустять у тестовому режимі, розповів генеральний директор ПриватБанку Петро Крумханзл, - пише РБК-Україна.

ПриватБанк для нової версії мобільного додатка не буде використовувати цифрове ядро Corezoid, яке було розроблено ще до націоналізації. У березні, як розповів Крумханзл, було розпочато етап тестування, а основний запуск заплановано на кінець літа 2019 року.

"В найближчий час бета-версія системи буде доступна всім бажаючим. Перфекціонізм в питанні запуску нової системи цілком виправданий, ми хочемо запропонувати клієнтам майже ідеальний продукт", - зазначив генеральний директор ПриватБанку.

Прес-секретар ПриватБанку Олег Серга розповів, що роботи над новим мобільним додатком будуть проводиться в три етапи.

"Перший - це закритий бета-тест нового додатка, і він вже йде. Другий етап почнеться в травні — це відкритий бета-тест, який проведуть вже з участю клієнтів. Вони зможуть вибрати для користування стару або нову версію програми. Після всього цього, наприкінці літа, буде третій етап - це повний перехід на нову систему", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook видалила понад 90 акаунтів російських «тролів»

Серга додав, що користувачі від переходу не постраждають, оскільки про технічні роботи будуть попереджати заздалегідь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити