image
 |  9 31 Березня 2023 | 18:43

Привокзальна площа у Луцьку перетворилася у велику стоянку приміських маршруток

Привокзальна площа у Луцьку стала місцем великої стоянки приміських маршруток.

Про це під час сесії Луцької міськради заявив начальник відділу транспорту Віктор Главічка.

"Усі приміські автобусні маршрути, які курсують до населених пунктів колишнього Рожищенського району, мають місце відстою на площі біля залізничного вокзалу Луцька. Інтенсивність руху приміських і міжміських автобусних маршрутів зашкалює. На жаль, відповідне управління у Волинській ОДА абсолютно не реагує на наші звернення, а навпаки видає дозволи на рух приміського транспорту", - зазначив Віктор Главічка.

Луцька міська рада та її виконавчий комітет неодноразово зверталися до Волинської обласної державної адміністрації щодо дотримання правових норм, технічних та екологічних нормативів, що діють в місті, при організації руху транспорту на території обласного центру. Однак, конструктивної співпраці не досягнуто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька міськрада знову не підтримала кілька земельних питань

Виходячи з зазначеного вище, депутати Луцької міської ради звернулися до віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо впорядкування пасажирських перевезень в Луцькій міській територіальній громаді.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити